Waarom kiezen voor ons?

“Geen poespas, alles voor een tevreden klant”

Met deze instelling zijn wij in 2009 gestart met Waterluxe Harlingen om een bedrijf neer te zetten waar de klant bovenaan staat.

Wij wilden anders zijn dan de grotere bedrijven om ons heen en dat is ons gelukt. Er zijn vijf punten die belangrijk zijn in ons bedrijf:

Dat is het belangrijkste in ons bedrijf. Hierdoor is iedereen beter gemotiveerd.

Dit geeft rust in de zaak en thuissituatie en zo kunnen wij voordeliger zijn dan grotere bedrijven, wat de klant ten goede komt.

Het product moet gewoon goed zijn.

Het moet wel betaalbaar zijn, zodat een ieder kan genieten van kalkvrij water.

Een topservice leveren is belangrijk, vandaar ook 5 jaar volledige garantie. En garantie is garantie, dit houdt in dat mocht er iets zijn, dit kosteloos wordt hersteld. Wij draaien op mond-op-mond reclame en hebben een heel leuk klantenbestand. Ons werkgebied is Nederland, Duitsland, Hongarije en Albanië.

Waterluxe Waterontharders Harlingen
Waterluxe Waterontharders Harlingen

Zeerobben Business Club

Waterluxe Harlingen is vanaf het eerste moment betrokken bij de Zeerobben Business Club. Een club waarvan het inleg geld goed wordt besteed en zeker 35% wordt benut aan de jeugdtrainingen. Een goede zaak want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Waterluxe Harlingen is ook kledingsponsor maar past ook perfect in de Business Club en steunt hiermee de ontwikkeling van de jeugd en de club.

Waterluxe Waterontharders sponsoring Zeerobben